Vores kunder mener

Vores kunder har det hele at skulle have sagt, private som offentlige..

..og nedenfor kan du se hvad de mener om ZINGERCHAIR.

Jeg købte en Zinger-Chair i feb (kopieret fra trustpilot)

Jeg købte en Zinger-Chair i feb. 2018. Da jeg besøgte dem i forretningen for at få stolen demonstreret, introduserede de mig til en tidligere kunde som lige havde mistet sin mand som havde en Zinger-Chair. Jeg endte med at købe denne stol, og dermed mistede de en god handel, stort af dem. Selv om han ikke fik noget økonomisk ud af det fik jeg første klasses behandling under hele besøget.
Jeg er lige returneret fra et to ugers Cruise i Caribien hvor jeg fik rigeligt brugfor stolen og der var ingen problemer med at få den med flyet, man skal blot huske at informere luftfarts selskabet ved bookning.
Kan varmt anbefale både stol og forhandler.
Gunner S. Andersen

Bjarne Nielsen, 68 år, selvstændig fotograf:

Jeg fik konstateret sclerose i juni 2010 og fik medio 2011 bevilget en El-Scooter, hvilket gav mig mulighed for at komme rundt i nærområdet. Dog ikke helt uden bøvl, idet læsning af El-Scooteren med trailer, læsseramper osv, tager tid og er omstændigt.
Ultimo 2016 fik jeg en ZingerChair, hvilket har givet mig helt nye muligheder for at komme rundt, når vi er på kortere og længere ture i bil, samt på ferie. ZingerChair er meget nem at håndtere/transportere, da den kun vejer ca. 18 kg, og kan klappes sammen med et enkelt træk i en wirer, og så ind i bagagerummet med den!
ZingerChair kører som en drøm, og kan næsten vende på en tallerken. ZingerChair har givet mig mange flere muligheder i dagligdagen, og har alt andet lige også givet mig en bedre livskvalitet.

Bent, 75 år, benamputeret:

Den 14.6.2016 var jeg involveret i en trafikulykke med det resultat at jeg fik amputeret venstre ben over knæet. Det var jo noget brat og noget som krævede nogen beslutninger som jeg ikke havde regnet med. En af beslutningerne var en ZingerChair. Med den kan jeg komme rundt i hele huset: Spisested, køleskab, madlavning, osv. Jeg kan også stille i- og tømme opvaskemaskinen, og jeg tager gerne ZingerChair ud af huset til forskellige gøremål.

Anna, 37 år, ankelbrud:

Jeg har sendt jer mange tanker, da den stol gør det muligt at oprette en form for liv, når man ikke kan gå. Stolen gør det muligt at komme på indkøb, få hentet og bragt børnene til institution, få dem til fritidsinteresser og generelt bare komme lidt ud sammen med ungerne og få noget luft, så man ikke bare sidder på adressen.
Jeg bruger stolen hver eneste dag og aner ikke hvad jeg ville have gjort uden. Efter at have hjulpet mig i 1 ½ uge, tog min far hjem forleden, og siden da har jeg fået dagligdagen til at køre rundt vha. stolen. I morgen skal jeg ud og købe kalendergaver til ungerne – det havde jeg ikke kastet mig ud i uden den…

Margit, 60 år, efterlønner:

ZingerChair er så let at anvende, at det giver mig luft i hverdagen til at vælge den, når det er for svært at gå med rollatoren. På den måde kan jeg magte de lange gangdistancer i forsvarets kontorbygninger, og rent faktisk nå at komme til frokost inden alle andre er gået! Den er let at komme rundt med indenfor, f.eks. at man kan køre helt hen til kontorbordet, og blive siddende i stolen.. Det er da genialt!
Nu (hvor Margit er gået på efterløn – red.) kommer jeg til at få glæde af ZingerChair derhjemme også. Den er jo ikke grim, og man ligner ikke en der er handicappet, hvis man sidder i den medens man har gæster…

ZINGER ASSIST

Plejecenter Bakkeager, Vejle

Med ZINGER ASSIST har vi fået en unik mulighed for at komme ubesværet rundt med centerets beboere og hjælpere, I det vores ZINGER ASSIST kan foldes sammen med et snuptag, og medbringes på udflugter. Så er det jo også fantastisk, at vi med den gode pris har fået hele 5 stole.

Vibeke Sand,
Centerleder

Munkensdam plejecenter, Kolding, Marianne V. Bay

Vi har en god oplevelse af ZINGER ASSIST.
Personalet er yderst begejstret for den. Vores Flex-medarbejder kan tage beboerne med ud og køre nu, uden at det belaster dem.
Pårørende har kørt en tur med stolen og er meget begejstrede. 

Beboere, som har lidt svært ved at blive liftet over på tandemcyklen, har nu også mulighed for at komme ud og se lidt af verden.

Selv med vores placering, på Tøndervej, midt på bakken,  har vi haft en beboer med i Netto, hvor han selv kunne handle uden at personalet opbrugte kræfterne.

Vi har faktisk haft en pårørende som spurgte, om hun måtte låne den, så hun kunne tage sin mor med i Legoland til sommer.