Funder development

zingerchair el koerestol

Innovative el-kørestole

Vi har flere forskellige el-kørestole, men alle til fælles har de, at de skal gøre livet nemmere for borgere og plejepersonale. Vi har både hjælperbetjente  og selvbetjenende el-kørestole. Alle vores el-kørestole er udviklet med fokus på at få friheden tilbage for den enkelte, udviklet i letvægt og er transportable. Vores el-kørestole kan gå som eventuelle erstatninger for den klassiske, tunge el-scooter.

Alle vores el-kørestole er produceret af kvalitetsmateriale og med en innovativ tilgang. Vi har bl.a. en el-kørestol, der kan forbindes til telefonen, så man altid kan flytte på den, uden at bevæge sig. Vi har el-kørestole til et hvert behov, og vi er mere end klar til at rådgive i de forskelliger udgaver vi har udviklet.

Zinger Assist - Den hjælperbetjente el-kørestol

Vi har tre forskellige udgaver af vores el-kørestole. Det vil være forskelligt, hvilken en model, der passer til de enkeltes behov. Vi arbejder en del med den offentlige sektor, indenfor pleje, hvor Zinger Assist er et populært valg.

Zinger Assist mindsker overbelastningsskader ved tung persontransport. Nu kan personale, frivillige og pårørende klare transport af personer, uanset om det er op eller ned ad bakke. ZINGER ASSIST kører hvor der er behov, sålænge der er fast underlag.  Med let fremadrettet tryk på styrehåndtagene, kører ZINGER ASSIST let op ad stigninger på 10%, og når det går ned ad bakke, bremser Zinger Assist automatisk, blot ved at holde lidt igen på styrehåndtagene. Den kan foldes sammen og lægges bag i bilen, eller minibussen, hvis f.eks. et plejecenter tager afsted på tur.

veltek-sandbjerg
Afspil video
Airwheel el koerestol
Afspil video

Airhwheel H3S - Til dig der prioriterer lidt ekstra

Joystick og/eller fjernstyret el-kørestol. Det er nu blevet nemmere at kontrollere din elektriske kørestol. Forbind til stolen via Bluetooth, og du har straks adgang til en lang række funktioner og automatisk/elektrisk fold sammen, og fold op. Er du f.eks. kommet hjem i sofaen, og stolen står i vejen? Så kører du den blot til siden, med din Android eller Iphone telefon. Se præcis hvor meget strøm der er på batteriet, samt øjeblikkeligt forbrug. Og naturligvis kan du også tænde og slukke din Airwheel H3S, fra telefonen + en lang række andre spændende funktioner!

Zingerchair - Til dig der vil fremad

Har du svært ved at komme rundt i dagligdagen, og ønsker du ikke at belemres med en tung el-scooter? Så kunne Zingerchair være noget for dig. Zingerchair er meget let at anvende, og kræver ingen kræfter at køre. Kan du bruge begge hænder i det daglige, så kan du også anvende en Zingerchair.

Med Zingerchair kan du køre helt ind til et spise– eller arbejdsbord, i det der ikke er noget joy-stik i vejen. Skal du på tur udenfor, så er Zingerchair også med dig. Den kører ubesværet på stier og veje, og op til 13 km. på en opladning. Vil du gerne have den med i bilen er det heller intet problem. Zingerchair passer i selv micro-biler uden at du skal lægge sæderne ned. Zingerchair er udviklet i USA og er fremstillet af stærkt fly-aluminium. Derfor er den så stærk at den nemt kan bruges af en voksen mand, samtidig med at den er meget let. Vægten er kun 18,5 Kg, Inkl. batteri og ekstraudstyr.

mand med zinger assist el koerestol
Afspil video

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi er altid klar til at rådgive om det rigtige valg af el-kørestole.
Det handler om behovet og hvilket udfordringer dagligdagen giver i dag, så vi kan fremme friheden med den helt rigtige el-kørestol!

Airwheel h3s el koerestol