Funder development

Corex Stolen til private

Vores Corex Stole til private sælges gennem vores forhandlere. Corex stolen, kombinerer principperne om gearing (vægtstangsprincippet og kraftoverførsel) med et fleksibelt materiale for at skabe en optimeret kropsholdning.

Brug Corex stolen i sofaen, i bilen, i skolen eller et fjerde sted for at modvirke ryglidelser såsom, cervikal kyfose, diskusprolaps og skæv ryg (skoliose), som har tendens til at ramme mennesker, der sidder i lange perioder. Det fleksible ryglæn kan modstå en belastning på op til 180 kg og understøtter effektivt den nedre del af din rygsøjle, da den naturligt opretholder en korrekte siddestilling.

Corex Stolen - Proflex & Uniflex

Vi har to forskellige udgaver af Corex Stolen. Der er ikke nødvendigvis én udgave, der passer bedre til nogle, men det er ud fra hvad den enkelte foretrækker. Corex Uniflex er den bredere udgave af Corex Stolen og giver let til moderat støtte i ryg og lænd. Corex Proflex er den højere version af Corex Stolen og giver maksimal støtte i lænd og ryg. Begge udgaver af Corex Stolen kan fås i sort og lys grå.

Med Corex Stolen reducerer du rygsmerter og træthed, med afvekslende siddestilling. Den perfekte siddestilling findes ikke. Skiftende siddestilling tilstræbes. Corex Stolen er derfor den perfekte løsning til nem og transportabel afveksling af siddestilling.

fire mennesker i el koerestol

El-kørestole til private

Vi forhandler også El-kørestole, glidedug og strømpepåtagere. Har nogle af disse  produkter interesse, så skal i kontakte os direkte på telefon eller mail. Corex Stolen til privat brug forhandles udelukkende gennem forhandlere. 

Vi har flere forskellige el-kørestole, men alle til fælles har de, at de skal gøre livet nemmere for borgere. Vi har både hjælperbetjente  og selvbetjenende el-kørestole. Alle vores el-kørestole er udviklet med fokus på at få friheden tilbage for den enkelte, udviklet i letvægt og er transportable. Vores el-kørestole kan gå som eventuelle erstatninger for den klassiske, tunge el-scooter. Alle vores el-kørestole er produceret af kvalitetsmateriale og med en innovativ tilgang. Vi har bl.a. en el-kørestol, der kan forbindes til telefonen, så man altid kan flytte på den, uden at bevæge sig. Vi har el-kørestole til et hvert behov, og vi er mere end klar til at rådgive i de forskelliger udgaver vi har udviklet.

Glidedug & Strømpepåtager til private

Forflytningsstof/ glidedug er til personhåndtering og påklædning. Ofte også kaldet spilerdug. Dette er en hjælp til at klare personflytning, uden at slide på kroppen som hjælper.

Vores strømpepåtager er til samme formål. Den har en gennemtænkt konstruktion, med hæl-hul og mulighed for montering af håndtags-sæt, der gør den velegnet til både hjælper brug og til selvhjælp. Strømpepåtageren kræver ikke brug af værktøj eller andre redskaber, for at klargøre den. Har du fx nedsatte kræfter i fingrene, kan gummihandsker lette klargøringen yderlig.

Orange glidedug