Funder development

Strømpepåtager

Glidedug & Strømpepåtager

Forflytningsstof/ glidedug er til patienthåndtering og påklædning. Ofte også kaldet spilerdug. Dette er en hjælp til at klare personflytning, uden at slide på kroppen som hjælper eller plejer. Vores strømpepåtager er til samme formål. Den har en gennemtænkt konstruktion, med hæl-hul og mulighed for montering af håndtags-sæt, der gør den velegnet til både hjælper brug og til selvhjælp. Strømpepåtageren kræver ikke brug af værktøj eller andre redskaber, for at klargøre den. Har du fx nedsatte kræfter i fingrene, kan gummihandsker lette klargøringen yderlig.

Glidedug - Forflytning og beklædningspåtagning

Vi har flere forskellige udgaver glidedug. Vi har både Freeflow og Freeflow pre-cut, samt rulleholdere til fri montage og freeflow cutters. Freeflow er en special Nylon-tech glidedug med unikke glideegenskaber, som skyldes konstruktionen med SkinSafe silicone coating. Sammen med OEKO-TEX 100 kl. 1., samt naturligvis CE godkendelse har du et formidabelt produkt mellem hænderne til forflytningen. 100% ensartet glid i alle retninger og på begge sider. 

Funktionsmæssigt yderst velegnet til let og almindelig personforflytning, samt beklædningspåtagning. Især ved lydfølsomme patienter, og/eller natlig forflytning, hvor en tynd, fleksibel og lydløs glidedug ønskes. Freeflow er videnskablig udviklet og friktions-testet, efter den internationale standard: ASTM 1894D.

Oeko-tex 100 kl.1 certificeringen betyder at Freeflow glidedug er testet for indholdsstoffer og har den højeste godkendelse til hudkontakt – også til spædbørn og særlig sart hud. Glidedugen er eksklusivt produceret af Funder Development.

Orange glidedug
Afspil video
Afspil video

Strømpepåtager

Strømpepåtageren med livsvarig garanti!
Den gennemtænkte konstruktion, med hæl-hul og mulighed for montering af håndtags-sæt, gør den velegnet til både hjælper brug, og til selvhjælp.

Strømpepåtageren kræver ikke brug af værktøj eller andre redskaber, for at klargøre den. Har du nedsat kræfter i fingrene, kan gummihandsker lette klargøringen yderlig.

Strømpepåtageren findes i tre forskellige størrelser, der hver er farvekoordineret, så man hurtigt kan finde den korrekte størrelse. Størmpepåtageren er yderligere nem at rengøre og kræver kun almindelig vand og sæbe.

Kontakt os for en uforpligtende snak

Vi ønsker bedre mobilitet og at skåne vores plejepersonale i landet.
Vi vil altid gerne rådgive og vise vores produkter frem, så i kan beslutte
om det kan afhjælpe hverdagen for personale og borgere.