Temadag om Stabilo & Siddestilling i Frederikshavn Kommune

En spændende og lærerig dag i Frederikshavn
I sidste uge havde vi fornøjelsen af at afholde en temadag om Stabilo og siddestilling i samarbejde med Dominik fra Stabilo Systems og Frederikshavn Kommune.

Der blev afprøvet diverse Stabilo sæder, ryglæne og sækkestole. Leget med trykmålingsudstyr og glidedug. Alt sammen med et ønske om at blive klogere på hvordan vi bedst muligt kan forbedre tilstedeværelsen og livskvaliteten for vores borgere, imens vi samtidig passer på vores eget arbejdsmiljø.

Dagen sluttede af med tilpasning af Stabilo til borgerne Laust og Rikke. Her blev Stabilo brugt til at korrigere og stabilisere bækken, stabilisering af torso ifm. scoliose og sidst men ikke mindst til at aflaste et eksisterende tryksår.

Stabilo er et produkt som kan formes som man ønsker, samtidig kan hårdheden også indstilles som ønsket. Der åbnes derfor op for et hav af muligheder indenfor korrigering, forebyggelse & behandling af tryksår samt stabilisering af kroppen hos borgere med f.eks Cerebral Parese
... Og mere endnu!

Et stort tak skal lyde til alle de deltagende terapeuter for deres engagement og nysgerrighed. Det er den indstilling der gør dage som denne så fyldestgørende for os!

"Det var en inspirerende og lærerig dag med Dominik fra firmaet Stabilo og Anders fra firmaet Funder. Dagen indeholdte teori, oplæg, undervisning og afprøvning af produkterne med og uden aktuelle borgere. Det var særligt godt at afprøve produkterne sammen med borgere med aktuelle svære siddestillinger og opleve, hvordan produkterne kan afhjælpe og gøre en forskel selv i den sværeste siddestilling."
- Mette Birk Christensen (
Faglig Koordinator, Hjælpemiddelenheden)

Indkøbskurv